Om HDCF

/Om HDCF
Om HDCF 2018-11-25T20:23:27+01:00

Fælleskab, passion og kultur

I HDC Frederikssund har vi altid benyttet muligheden for at deltage i fællesture med ligesindede, og med det primære formål at hjælpe persongrupper/organisationer med donationer. Et par træf hen over sæsonen bliver det også til, noget som er med til at styrke sammenholdet i klubben.

Vi deltager gerne i 2 – 3 træf samt 3 – 4 godtgørende/”hjælpende” ture i løbet af en sæson, med det formål hjælpe & støtte persongrupper og organisationer med behov for hjælp.

F.eks. har vi i 2017 deltaget i disse godgørende ture:

  • ”Bamseløbet”: Arrangør er HDC DK, Distrikt1, og det primære formål er at hjælpe anbragte børn.
  • Hjælp en hjemløs: Arrangeret af LOS. Der blev samlet ind, og kørt til Morgen Caféen i København, og der blev samlet ind til hele 1.000 gratis måltider til hjemløse
  • Slangerup Speedway Center: Havde behov for 25 Harley-Davidsons til præsentation af kørerne under årets Speedwayfinale for hold

I 2017 deltog vi i disse træf:

  • Super-Rally i Tjekkiet – juni 2017
  • Bornholmertræf – juli 2017
  • Faaker Zee – september 2017

Skulle du have lyst til at besøge os, deltage i vores ture, så er du velkommen til at komme forbi vores klubhus – vi har klubaften hver onsdag. Det vil være en god ide at informere om din/jeres ankomst, da vi jævnligt arrangerer ture ud på landevejene – hvor vi dog altid starter fra klubhuset. Du kan kontakte via mail til bowler@hdcfrederikssund.dk, eller ringe på 2272 3039.

Udvalg

Festudvalg:
Corneliussen, E-Mail: Corneliussen@hdcfrederikssund.dk
Jelstrup, E-Mail: Jelstrup@hdcfrederikssund.dk

Turudvalg:
Carlsen:, E-mail: Carlsen@hdcfrederikssund.dk
Michael “Bowler”, E-mail: Bowler@hdcfrederikssund.dk

Webmaster
Michael “Bowler”, E-mail: Bowler@hdcfrederikssund.dk

Vedtægter

Se vedtaegter for HDCF