Elektrisk Harley kommer til næste år

//Elektrisk Harley kommer til næste år

Elektrisk Harley kommer til næste år

Ny elektrisk Harley-Davidson varsler opgør med traditionerne

Om 18 måneder kommer de første elektriske Harley-Davidsons på markedet. Kætteri måske, men salget af de store tocylindrede motorcykler har ikke mødt Harley-Davidsons forventninger og derfor har motorcykelproducenten valgt at fremskynde hvad der har været kendt som Project Livewire. Dvs. en helt igennem elektrisk motorcykel.

Måske ikke så tosset, når man ser hvad der sker i bilbranchen. Her har de fleste producenter typisk også flere elektriske køretøjer på vej. Og det giver alt andet lige også mulighed for at ramme kunder, der måske ikke tidligere var fristet af mærket.
Netop nye kunder er af høj vigtighed for Harley-Davidson, der har haft svært ved at komme ud over den hvidhårede og pengestærke kundegruppe.
Harley-Davidson lover at have deres første elektriske køretøj på gaden om 18 måneder. Og kan dermed være nogle af de første, som leverer et premiumprodukt indenfor elektriske motorcykler.
Harley-Davidsons globale salg gik ned med 6,7% i 2017, så det opprioriteringen af elektriske køretøjer skal også følges af en effektivisering og omstrukturering af produktion og indkøb.

Det er endnu ukendt om de elektriske Harley’er kommer til det danske marked.

Artikel bragt på: www.magacin.dk

By | 2018-01-31T21:19:38+01:00 januar 31st, 2018|Nyheder|0 Kommentarer